Rigó Fotó

Ahol lencsevégre kerül minden, ami rally

Azt kapták, amiért mentek Azt kapták, amiért mentek
Célba értek, és ez mindennél fontosabb volt Kurtos Róbert és Fridrik Gergő számára a Boldogkő Ralin. A Production Cup 3. helye már csak bónusz.... Azt kapták, amiért mentek

Célba értek, és ez mindennél fontosabb volt Kurtos Róbert és Fridrik Gergő számára a Boldogkő Ralin. A Production Cup 3. helye már csak bónusz.

Hogy éreztétek magatokat a boldogkői futamon?

– Nagyon jó pörgős versenyen vagyunk túl. Igaz az első etap kicsit hosszúra sikeredett, mert egy órát autóztunk, mondhatni el is fáradtunk, mire kiértünk. Jó csak viccelek, azért annyira nem. Picit valóban be voltunk még rozsdásodva, mert mi tesztelni sem tudtunk a futam előtt. Igazából azt kaptuk, amiért mentünk, és fantasztikusan éreztük magunkat.

Milyen esőgumival menni szárazon?

– Jól van naaa…egy kicsit elgumiztuk magunkat, mert felhordásos, sáros-vizes útra számítottunk, de akkor még semmi eső nem volt. Persze, hogy elmelegedett a gumi. A második körben már okosabbak akartunk lenni, felraktuk a slicket, ami az első két gyorson klasszul működött, a harmadikon viszont leszakadt az ég, szóval mondhatni… eltaktikáztuk magunkat. Ettől függetlenül egész jó volt, úgyhogy ennek ellenére is tudtunk egy jót versenyezni.

Semmi kalandozás nem történt veletek?

– Nem emlékszünk kalandra, bár van a jobb első sárvédőn egy törés, amivel csak hozzáérhettünk valamihez…de egyáltalán nem tudjuk mihez. Az egyik szakaszon bent volt a terelő talpa előttünk, megpróbáltam megközölni, hozzáért a jobb első kerékhez, meg a bal hátsót és a kardánunkat úgy felhajtotta, hogy rázott a kocsi, majd kiestünk belőle. Ezen kívül semmi extra nem történt.

Lesz ez az eredmény jobb is… ugye?

– Ha belerázódunk…biztos. Egy kicsit kihagyott a motor, vagyis amikor én pont rátapostam volna a gázra, akkor „Micu egyem a szívét” úgy gondolta, hogy akkor ő most egy pindurkát pihen gyors közben. Ez egy másodperces történet nála, de ne verseny közben pihengessen már, hiszen annyit volt már nyugalomban, hogy pont pörögnie kellett volna. De nem bántjuk, neki is meg nekünk is vissza kell ebbe a hajszába még rázódni. Így is harmadik helyen végeztünk a Production Cup-ban, szóval aggodalomra semmi ok. Ez is tökéletes helyezés, majd megpróbálunk mindig kicsivel jobban teljesíteni.

Partnereink:

Kelet Autósport Kft.; Fa-Forg-Tech Hungária Kft.; Katica Vendégház, Viadukt Mérnöki Kft.; Karádi Rendszerház Kft.; Rex Bau Kft.; Perla-X Kft.; Jancsika; DREXLER TRAFFIC Bt.; Szalontai és Fiai Magánszeszfőzde; Car-Szer 2000 Bt.; Zemplén Hard-Work Kft.; Vipo-Home Kft.; ztvmotorsport.hu

Szöveg: Tiba Anita

Még nincs hozzászlólás.

Legyen Tiéd az első.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük