Rigó Fotó

Ahol lencsevégre kerül minden, ami rally

Küzdelmes verseny volt Küzdelmes verseny volt
A nemzetközi sztárokkal tűzdelt mezőnyben az abszolút 13. helyen zárta az I. Therwoolin Boldogkő Rallyt az LPWMSport párosa, a Lovász Pál – Répás Zoltán... Küzdelmes verseny volt

A nemzetközi sztárokkal tűzdelt mezőnyben az abszolút 13. helyen zárta az I. Therwoolin Boldogkő Rallyt az LPWMSport párosa, a Lovász Pál – Répás Zoltán duó.

A srácok számára kicsit nehezen indult a verseny, hiszen nagyon régen versenyeztek, de mindent megtettek a biztos célba érés érdekében. Az első körben a versenyautó futómű beállítását próbálták eltalálni ráadásul a hangosításuk is elment.

„Fokozatosan rázódunk vissza a versenyzésbe, de nem adta könnyen. Picit keménynek éreztem az autót, ezen állítottunk Zolival a gyorsok között. A sisakkal is szenvedtünk, nem hallottam semmit és ez így nagyon nehéz volt. Amire emlékeztem meg láttam magam előtt abból mentem” – nyilatkoztat Lovász Pál az első kör után.

A második kör már jobban alakult, sokat javult a tempójuk és a beállításaik is jobban működtek, ám a hatodik szakaszon hirtelen esős időjárás köszöntötte őket.

„Azt érezzük, sokat hagytunk ki, hiányoznak a kilométerek, de látjuk a fejlődést. Összességében jól éreztük magunkat, de jó lenne gyorsabbnak lenni. A hatodik szakaszon ránk szakadt az eső, így a száraz gumikkal nem volt könnyű befejezni ezt a kört. Az igazság az, nagyon hiányoznak a nézők a pálya széléről reméljük, hamarosan ők is visszatérhetnek majd” – mondta Pál a második kör után.

A páros a harmadik körre felrakta a vizes gumikat és változatos körülmények között próbálta élvezni a versenyt.

„Érdekes volt az utolsó szakasz, ahol éreztük, hogy van tapadás, ott át is toltuk, ahogy csak tudtuk. Ez a kör jobban sikerült, szeretek improvizálni, mert a rally szerintem erről szól. Úgy látszik, hogy a végére belejöttünk. A kocsi vizes beállításával nem voltam elégedett, túl sokat radíroztunk. Nagyon melós és küzdelmes verseny volt, örülök annak, hogy tudtuk teljesíteni. Próbáltunk ésszel menni, ennyi volt ma bennünk. Köszönet Zolinak és a csapatnak a munkájukért és a szurkolást az otthon maradtaknak” – mondta Lovász Pál a harmadik kör után.

Partnereink: HUNNOID – B Euro Car Kft. – BCTC – BUS-CAR-TRUCK CENTER Kft. – ISUZU BUS HUNGARY Kft. – KF Mini Bus Kft.

Még nincs hozzászlólás.

Legyen Tiéd az első.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük