Rigó Fotó

Ahol lencsevégre kerül minden, ami rally

<strong>Molnár Pistinek még ralitúráról rémlik a Sejce…</strong> <strong>Molnár Pistinek még ralitúráról rémlik a Sejce…</strong>
A Dunakanyar Rali kapóra jött Molnár Pisti és Fekete Zsolt számára, hogy újfent kipróbálják a már hatsebességes váltót a Mitsubishiben, a tervezett külföldi futam... <strong>Molnár Pistinek még ralitúráról rémlik a Sejce…</strong>

A Dunakanyar Rali kapóra jött Molnár Pisti és Fekete Zsolt számára, hogy újfent kipróbálják a már hatsebességes váltót a Mitsubishiben, a tervezett külföldi futam előtt.

Sikerült az új váltóba életet lehelni?
– Persze, annyira azért nem volt nagy a baj. Van ugye egy újítás a kocsin, a szekis váltó, ami az előző versenyen már igaz megvolt, de akadt vele egy kis probléma. Ez most fel lett kicsit „tatarozva”, így ismét megpróbáljuk, immár, ha lehet technikai gond mentesen teljesíteni a futamot. A tesztre nekem nincs időm, vagy a meló szól közbe, vagy későn tudjuk meg és a fiúknak nem jó, úgyhogy ezen már nem is rugózok, majd a versenyen megyünk élesben.

A felállás a régi, a Polgival…Fekete Zsolttal autóztok?
– Volt pár verseny év elején eltervezve, de most hagytam magam a Dunakanyarra is rábeszélni, és akkor egyértelmű, hogy a Polgi kapja az anyósülést. Már nagyon kacsingatunk egyébként a külföldi futam felé, de úgy voltam vele menjünk itt tesztként, hogy megnézzük ismét a váltót, aztán meg irány Ausztria. Elvileg a jövő hónapban lesz is egy futam kint, azon jó lenne megmutatni magunkat.

De egy hazai teszt előtte csak jól jön, már kategóriában… nem, mint előfutó?
– Közel van, a srácok és mi is ráérünk, az autót is kipróbálhatjuk ismét, így mellette voksoltunk. Egyébként Baluhoz hasonlóan nekem meg az rémlik, hogy én is mentem már itt…még ralitúrában, az nem most volt, de legalább elég régen, vagy tíz éve. Sebaj, a Gombás – Sejce megvan, a többit meg kiderítjük majd Zsolttal, mert ő akkor még nem navigált, neki teljesen új szakaszok lesznek. Erre találták ki a hivatalos tréningezést előtte…ugye, hogy ugye, ami nekünk pont elég szokott lenni, néha még sok is időben – nevet közben Pisti.

Ellenfelek lesznek azért szép számmal.
– Hálistennek…sokan vagyunk a csoportunkban, ORC / P14-ben, úgyhogy panaszra semmi okunk, de a kiélezett küzdelem mellett legjobban arra vágyunk, hogy mindenképpen célba érjünk. Viszont, ha eredmény is jönne mellé, annak örülnénk igazán. De az már tényleg csak a hab a tortán „fíling” lenne.

Reklámpartnerek:

Strapa Pack Kft; Castellum Hotel Hollókő; MOLVI Plast Kft.

Szöveg: Tiba Anita
Fotók: Sári Péter

Még nincs hozzászlólás.

Legyen Tiéd az első.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük