Rigó Fotó

Ahol lencsevégre kerül minden, ami rally

A jót könnyű megszokni A jót könnyű megszokni
Emlékezetes marad a 2019-es Szilveszter Rali Kurtos Robi és Fridrik Gergő számára. A meglepetés Skoda Fabia R5 elvarázsolta őket, szívesen mennének vele egy teljes... A jót könnyű megszokni

Emlékezetes marad a 2019-es Szilveszter Rali Kurtos Robi és Fridrik Gergő számára. A meglepetés Skoda Fabia R5 elvarázsolta őket, szívesen mennének vele egy teljes szezont.

„Nem nagyon akartunk a verseny végén kiszállni a kocsiból. Leírhatatlan élmény volt, még mindig a hatása alatt vagyok. Azt hiszem a Skoda Fabia R5 igencsak belopta magát a szívembe, még akkor is, ha kicsit nehezen tudtam kezelni az elején, mert szokatlan volt. A végére viszont elég jól belejöttem, de a határok kiautózásához rengeteget kellene menni vele. Nagyon kezelhető, minden helyzetet meg lehet vele oldani, mert mi is csúsztunk keresztbe, mentünk mindenfelé, hiszen, ha jobban megnézzük, kb. tíz kilométer volt a teszt összesen. De nem bánjuk, hogy kicsit kalandoztunk verseny közben, itt amúgy sem lett volna szó többről, örültünk a lehetőségnek és hihetetlenül jól éreztük magunkat. Hálával tartozunk mindenkinek, köszönjük Márknak, a Korda Racingnek…és mindenkinek, akinek benne volt a keze abban, hogy ez létrejöhessen. Nehéz ezt még most is szavakba önteni, ha egy szóval kellene jellemezni, hogy milyen volt a Szilveszter Rali és a Skoda Fabia R5: tökéletes” – mesélte Robi lelkesen.

„Nem találok szavakat arra, mennyire fantasztikus volt a Skodában ülni. A versenyt követő hétfő még jócskán kellett, hogy felfogjam azt, milyen emberek vesznek minket körül és mekkora örömöt okoztak nekünk. Sokak közt mi is csak álmodoztunk egy ilyen, vagy hasonló lehetőségről, de mikor ott ültem benne, szerintem még az életben nem voltam olyan zavarban – mondja Gergő nevetve. Eszméletlen… mikor egy álmod úgy válik valóra, hogy tényleg váratlanul érkezik, úgy örültünk, mint egy kisgyerek, mikor új játékot kap. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar eljön az életemben, egy ilyen kaliberű autóban navigálni. Az eddigiek miatt is hálás vagyok, nem arról van szó, csak akkora élmény volt, amiért egész életemben hálás leszek Robinak, hogy én ülhettem mellette, Márknak és többieknek pedig, hogy feledhetetlenné tették a 2019-es Szilveszter Ralit számunkra” – mondta Gergő.

Reklámpartnerünk:
East Motorsport; Fa-Forg-Tech Hungária Kft.; Katica Vendégház, Viadukt Mérnöki Kft.; Karádi Rendszerház Kft.; Rex Bau Kft.; Perla-X Kft.; Jancsika; ZRP Építőipari Kft.; DREXLER TRAFFIC Bt.; Fakitermelő és Feldolgozó Kft.; New Foam System Hungary Kft.; Kelet Autósport; Kovács Krisztián E. V.; Szalontai és Fiai Magánszeszfőzde; 
Szöveg: Tiba Anita

Még nincs hozzászlólás.

Legyen Tiéd az első.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük