Rigó Fotó

Ahol lencsevégre kerül minden, ami rally

Álomból valóság Álomból valóság
Kurtos Robi és Fridrik Gergő egyáltalán nem ütemezte be a Szilveszter Ralit idén, de a jóakarói és barátai ezt másképp gondolták. A meglepetés pedig... Álomból valóság

Kurtos Robi és Fridrik Gergő egyáltalán nem ütemezte be a Szilveszter Ralit idén, de a jóakarói és barátai ezt másképp gondolták. A meglepetés pedig nem más, mint egy Skoda Fabia R5 kipróbálása. De beszéljenek inkább a srácok.

„A szilveszteri futamon nem terveztünk indulni, de egy nagyvonalú lehetőséget kaptunk Adamovits Márktól, aki mindösszesen annyit mondott nekünk, hogy szeretné meghálálni a sok segítséget. Természetesen az ember sosem azért ajánlja fel a segítségét, hogy viszont várjon valamit, ezért nagyon meglepődtem… és meg is hatódtam. Sőt a bózsvai barátaim elindítottak egy lavinát, amihez szépen csendben csatlakozott a családom és a többi barátom is, így még a gumikat és egyéb költségeket is ők intézik. Azt hiszem ilyenek az igazi barátok, köszönöm mindenkinek, aki ebben részt vett, hogy egy ilyen hatalmas meglepetéssel kedveskedjenek. A Korda Racing Skoda Fabia R5 versenyautójával pénteken lesz a nagy találkozásunk a teszten. Fel sem tudom még igazából fogni, hogy egy ekkora álmom fog valóra válni. Örülni fogunk minden méternek, és próbálok visszaadni abból, amit én kapok, ezért autóztatni is fogok pár embert, de a navigátorommal, Gergővel is szeretnénk belakni az autót” – mondta Robi.

„Őszintén megvallva én egyáltalán nem készültem már idén versenyre, de amikor megtudtuk, hogy egy Skoda Fabia R5-ről van szó, hát igen kikerekedett a szemünk. Ez egy óriási lehetőség, amire senki sem mondott volna nemet, így én is módosítottam az év végi terveimet, és hajrá…adjuk neki. Két éve navigálok, eddig kilenc autó típusban diktáltam a tempót, és mondanom sem kell, ez lesz az elmúlt két évben a karrierem csúcspontja. Álmomban nem gondoltam volna, hogy a közeljövőben részese lehetek egy ilyen fantasztikus dolognak. Igazából el sem hiszem, olyan, mintha még most is álmodnék…valószínűleg majd akkor fogom elhinni, amikor ott ülök bent… és lesek, mint a moziban. Köszönjük szépen, hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek az egész álomból valóság sztorinak” – nyilatkozta Gergő. 

Reklámpartnerünk:
East Motorsport; Fa-Forg-Tech Hungária Kft.; Katica Vendégház, Viadukt Mérnöki Kft.; Karádi Rendszerház Kft.; Rex Bau Kft.; Perla-X Kft.; Jancsika; ZRP Építőipari Kft.; DREXLER TRAFFIC Bt.; Fakitermelő és Feldolgozó Kft.; New Foam System Hungary Kft.; Kelet Autósport; Kovács Krisztián E. V.; Szalontai és Fiai Magánszeszfőzde; 
Szöveg: Tiba Anita
Fotó: Korda Racing

Még nincs hozzászlólás.

Legyen Tiéd az első.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük