Rigó Fotó

Ahol lencsevégre kerül minden, ami rally

Dobós versenyt dobogósra cserélnénk Dobós versenyt dobogósra cserélnénk
Semmi extra kívánsága nincs a soron lévő Salgó Ralin a Molnár István – Bárdos Péter kettősnek, csak végre begurulhassanak a célba. Szeretnének együtt örülni... Dobós versenyt dobogósra cserélnénk

Semmi extra kívánsága nincs a soron lévő Salgó Ralin a Molnár István – Bárdos Péter kettősnek, csak végre begurulhassanak a célba. Szeretnének együtt örülni a többiekkel.

Idén sajnos kettőből még semmi?
– Nem hangzik túl jól, de nincs mit szépíteni rajta, jelenleg nem állunk valami fényesen. A boldogkői futamon „kicsit” becsúsztunk az árokba, és véletlenül még rá is dőlt egy villanyoszlop a kocsi tetejére. Néző híján végül a rescue húzott ki minket…így azt a versenyt ott feladni kényszerültünk.

Gyors renoválás után jött az Ózd-Eger?
– Igen, pont ahogy mondod. Úgy voltunk vele, hogy akkor gyerünk, haladjunk, mert hamarosan itt a következő verseny. El is készültünk az utolsó percben, itt még lelkesek voltunk. Aztán ez hamar elszállt, mikor a Mitsubishi kapott egy dupla defektet a második körön, a Királdi-kör – Sajómercse szakaszon. Onnantól motiváció helló, mivel csak sereghajtó lehettem volna, azt meg nem igazán érzem magaménak, így elengedtük a superrally lehetőségét is. Ez olyan mindent vagy semmit alapon megy nálunk.

Naaa majd most a Salgó hátha kárpótol az eddigiekért.
– Reméljük. Felszívjuk újra magunkat, csak nem adjuk tán fel. Ösztönzésként hatna ránk mondjuk egy célba érés, de még jobb lenne, ha eredményt is elkönyvelhetnénk mellé. Imádom egyébként a Micut, mert egy álom vált vele valóra, és folyamatosan fejlesztjük is, csak hiányzik most a lendület…a dinamika. Az ORC kategória elég népes és erős mezőny, tehát a harc adott lenne, a pilóták is ügyesek, már csak nekünk kell kicsit jobban szerepelni. De… ami késik nem múlik, majd most hétvégén újra odatesszük magunkat…hiszen szeretjük a Salgó környéki pályákat, rengeteg élménnyel gyarapodtunk már általa.

Sikerülni fog az átszellemülés a cél érdekében?
– Muszáj lesz. Nagyon jó kezekben van az autó, tudom, hogy mindig időben elkészül. Nyugalom van, nem kapkodunk, ott vagyunk, amikor ott kell lennünk – mondja Pisti nevetve. Aminek mondjuk azért örülnék – mivel új komputert kapott az autó, és lenne még mit simítani rajta – egy teszt már nekünk is jól jönne, HA nem lennének ilyen sűrűn a versenyek. Majd erre is sort kerítünk, csak a Salgó ne eldobós, hanem inkább dobogós legyen, azzal visszatérne az inspiráció, tesztelnénk…és talán irányt is változtatnánk. Kacsintgatunk kicsit külföld irányába, viszont a sorrend fontos, előbb jöjjön, aminek jönnie kell…irány Salgó.

Reklámpartnereink:
Fémtiszta Kft.; Copy n’ More; Strapa Pack Kft; Király Szerszám Kft.; Pet Pack Kft.; Golf Kft.; Keve-Land Kft.; Fodor&Fodor Bau Kft.; Getz András E.V.

Szöveg: Tiba Anita
Fotó: Molnár István rally versenyző facebook

Még nincs hozzászlólás.

Legyen Tiéd az első.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük