Rigó Fotó

Ahol lencsevégre kerül minden, ami rally

<strong>Egy laza hétvégi autózásra vágynak…</strong> <strong>Egy laza hétvégi autózásra vágynak…</strong>
Igaz csak tesztelgetni megy Kazincbarcikára a Kurtos Robi – Fridrik Gergő duó, de ez nem zárja ki, hogy ismét a nézőknek is autóznak majd.... <strong>Egy laza hétvégi autózásra vágynak…</strong>

Igaz csak tesztelgetni megy Kazincbarcikára a Kurtos Robi – Fridrik Gergő duó, de ez nem zárja ki, hogy ismét a nézőknek is autóznak majd.

Miért pont Kazincbarcika?
– Az eredeti terv ugye a Mecsek volt, de az élet közbeszólt, így kénytelenek voltunk azt a futamot elengedni. Viszont nem szerettünk volna kiesni a ritmusból, ezért „Teszt kategóriában” gurulunk egyet. Talán kicsit felszabadultabban autózik ilyenkor az ember, mint egyébként a saját eltervezett bajnokságában. Nem mintha ott annyira meg szoktunk volna feszülni – mondta Robi nevetve.

Sok cserés alkatrész volt a Mitsubishin a múltkori bátor autózásnak köszönhetően?
– Van egy-két dolog, amit valóban cserélnünk kellett, de leginkább a hátulja kapott a kalandozás során, ezért a lakatost, a festőt és a dekorost is elláttuk egy kis munkával. Nagyjából készen állunk, apróságok vannak hátra, meg futóműállítás, és készen is vagyunk az újabb kihívásra.

A helyismeret gondolom megvan, nem újak a szakaszok.
– Nem nagyon van olyan verseny, ahol teljesen ismeretlen lenne minden számunkra, hiszen nem ma kezdtünk ralizni. A pályákat meg jól tudjuk, hogy csak ritkán módosítják. De talán ennek a hétvégének nem is a vérre menő autózás lesz a lényege. Kikapcsolódunk… és szeretnénk a nézőknek autózni, és még az anyós ülést is kipróbálhatja majd egy szerencsés tombolázó.

Akkor megéri tombolát vásárolni, aki a rali szerelmese?
– Igen, mindenképpen. Illetve, ha valaki mégsem olyan szerencsés, akkor is egy jó célt szolgált a tombola megvételével, ugyanis a Nagybarcai Különleges Gyermekotthon árvái kapják az összegyűjtött összeget. Mi szeretünk részesei lenni az ilyen élményautóztatásnak, mert közelebb hozza az autósporthoz az embereket, akik addig csak a pálya széléről szurkoltak.

Partnereink:

Kelet Autósport Kft.; Fa-Forg-Tech Hungária Kft.; Katica Vendégház, Viadukt Mérnöki Kft.; Karádi Rendszerház Kft.; Rex Bau Kft.; Perla-X Kft.; Jancsika; DREXLER TRAFFIC Bt.; Szalontai és Fiai Magánszeszfőzde; Car-Szer 2000 Bt.; Zemplén Hard-Work Kft.; Vipo-Home Kft.; ztvmotorsport.hu, Bodnár Daru Kft.; ICTS Hungary Kft.

Szöveg: Tiba Anita

Még nincs hozzászlólás.

Legyen Tiéd az első.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük