Rigó Fotó

Ahol lencsevégre kerül minden, ami rally

<strong>Elégedettek az eredménnyel</strong> <strong></strong> <strong>Elégedettek az eredménnyel</strong> <strong></strong>
Harmadik helyen zárta az orfűi ORB 2WD teszt versenyt a Merencsics Árpád – Kondella-Fülep Edina duó. A páros a rábaringi teszt után most ült... <strong>Elégedettek az eredménnyel</strong> <strong></strong>

Harmadik helyen zárta az orfűi ORB 2WD teszt versenyt a Merencsics Árpád – Kondella-Fülep Edina duó.

A páros a rábaringi teszt után most ült másodjára a Peugeot 208 Rally4 autóban, amivel az idei évben a Mitropa Kupa versenyein indulnak majd.

„Jó verseny volt, nem volt csúszás, nagyon jól éreztük magunkat a kocsiban. Az első körben nem megfelelő gumikon és rossz futómű beállítással mentünk, de ezeket a hibákat a második körre kijavítottuk és mindjárt jobban sikerültek a szakaszok. Sajnáljuk, hogy a hármas gyorsasági etap lett, az sosem jó dolog, ha valakivel történik valami. Úgy érzem sokat tanultunk ezen a versenyen is és szoktuk az új autót” – árulta el a verseny után Merencsics Árpád.

A tesztelés volt a fő célja, hogy Orfűn indultak. Szeretnék teljesen belakni az autót a külföldi versenyeik előtt.

„Edina most is nagyon jól tette a dolgát, minden beállítást és guminyomást feljegyzett, hogy a későbbiekben gyorsabban tudjunk reagálni az esetleg rossz beállításokra, vagy guminyomásra. A hiba bennem keresendő, mert úgy érzem magas elvárásokat állítottam magam elé, de nem tudtam mindenben megfelelni. Ennek ellenére minden szuper, a verseny végén még kupát is kaptunk. Fantasztikus hétvége volt újra együtt a csapattal, köszönök mindent Kondella Petinek” – tette hozzá Árpi.

Folytatás májusban, az Opatija Rallyn fognak indulni. Szeretnék jól érezni magukat és tovább fejlődni az autó terén.

A csapat együttműködő partnerei: Raiker Kft., ATG&CO Kft., Dèl-Projekt Kft., SeqOmics Kft., Ecoffice Technology Kft., Dokutech Center Kft., Egrokorr Zrt., Evolution Consulting Kft., Innovitas Kft., C+D Mérnöki Kft., Agrivál Kft., Erkomm Kft., Gazda Trans Kft., Novics és Társa Közműépítő Kft., Nyilas Gsm Kft., Szegecs Patrol Security Kft.

Még nincs hozzászlólás.

Legyen Tiéd az első.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük