Rigó Fotó

Ahol lencsevégre kerül minden, ami rally

Elfoglalták a dobogót Elfoglalták a dobogót
Sikeres és jó hangulatú Salgó Rally-t tudhat a háta mögött a PSZA Motorsport csapata, akik ezen a versenyen egy kisebb gárdával álltak rajthoz, mint... Elfoglalták a dobogót

Sikeres és jó hangulatú Salgó Rally-t tudhat a háta mögött a PSZA Motorsport csapata, akik ezen a versenyen egy kisebb gárdával álltak rajthoz, mint azt korábban megszokhattuk.

Már egyesület szinten sem voltak annyian és a szervizben is csak három párosra koncentráltak, hiszen az elmaradó Rallye2-es verseny őket is nagyban sújtotta.

„Berta László a kéz sérülése miatt a tartalék navigátorának kölcsönadta a Citroenjét és ezzel egy régen dédelgetett ígéretet váltott valóra. Az autóval egyébként a Fuchs Gábor – Császár László páros ment, akik teljesítették a komplett Rallye1 előfutói távot. Az autójuk végig tökéletesen működött és a srácok nagyon boldogan szálltak ki a verseny végén. Ilyen körülmények között ez volt az első versenyük, de már nagyon várják a következő lehetőséget” – kezdte a beszélgetést Szabó Árpád, a PSZA Motorsport csapatkoordinátora.

Szintén a Rallye1 táborát erősítette a Helembai Csikar Zsolt – Szebenszki Csaba duó, akik újabb nagyszerű eredményükkel feljöttek az ORC 2WD abszolút második helyére és Rátiék kiesésével lőtávolba került számukra a dobogó teteje is.

„Helembai Csikar Zsolt autójába erre a versenyre bekerült egy új szekvenciális váltó, amit állításuk szerint még szokniuk kell. Szinte műszaki hiba nélkül teljesítették a távot és sikeresen behozták az autót a P12-es kategória második helyére” – tette hozzá Árpi.

Nem volt ilyen sikeres a szintén Rallye1-ben induló Petróczy Péter – Nagy Ádám duó, akik a nyolcadik gyorsasági szakaszon egy lassítónál neki mentek egy kerítésnek és a versenyt nem tudták folytatni.

A Rallye2-es sztrájk miatt ezen a versenyen nem rendezték meg a bajnokság futamát és ennek köszönhetően a parádi Rallye3-as futam a Salgó Rally pályáin mehetett.

„A Rally3-as mezőnyben két párosunk indult, a Domoszlai Bence – Müller Tamás és a Kiss Péter – Németh Zoltán duók. Bence egyre ügyesebb és próbálunk számára mindenben segíteni. Ez most jól meg is látszódik, hiszen nagyszerű autózással az abszolút ötödik helyet szerezte meg, annak ellenére, hogy Cereden játak az árokban is. Kiss Peti a mezőny végén Trabanttal nem tudja megváltani a világot, de nagyon lelkesen mentek és egy kategória második hellyel térhettek haza” – zárta a beszélgetést Szabó Árpád.

Folytatásban a Mecsek Rallye következik ahol, ha minden jól megy, bemutatkozik a csapat legújabb autója egy Rally3-as Ford Fiesta.

Köszönjük a támogatóinknak: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Fornád Trans Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Mogacél Kft., Arthand System Kft., Handball Family Bt., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., Fúzió Elektrotechnika Kft., Millers Oils Hungary, Hankook Racing Tyres, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft., Eurokardán Kft., Mobil Vizsgáztató Kft., SZRV Racing Kft., Primun Go Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt., BPracing.hu, Interpasszív Kft., Truckport Hungary Kft., Ten-Line Kft., Kulcsár-System Kft., MNASZ Tehetséggondozó Program.

Még nincs hozzászlólás.

Legyen Tiéd az első.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük