Rigó Fotó

Ahol lencsevégre kerül minden, ami rally

Folytatjuk az utunkat Folytatjuk az utunkat
A rövidre sikerült Miskolc rally után ahol a ralis társadalom elvesztett egy sporttársat Egerben folytatódik a bajnokság szeptember elő hétvégéjén. Balogh Jani és Holczer... Folytatjuk az utunkat

A rövidre sikerült Miskolc rally után ahol a ralis társadalom elvesztett egy sporttársat Egerben folytatódik a bajnokság szeptember elő hétvégéjén. Balogh Jani és Holczer Dani felkészülése rövidre sikerült, nem tudták tesztelni az autójukat, de ettől függetlenül a tőlük megszokott lendülettel vágnak neki a futamnak.

Balogh Jani: Nem tudtunk sokat foglalkozni az autóval, inkább fejben és a korábbi évek videót elemezgetve készültünk az év harmadik versenyére. Hiányoznak a miskolci tragédia miatt törölt verseny kilométerei, de akkor ott a sporttársunkat ért tragédia után a lehető legjobb döntés született, hogy nem folytatódott a verseny. Ezek a pályák jellegében eltérnek mind a miskolci, mind pedig a salgótarjáni szakaszoktól. Széles, tempós és általában jó burkolatú aszfalton kell haladni, ahol a nagy sebességet lassítók beiktatásával törik meg. Általában szezonnyitó szokott lenni ez a helyszín de most nyárzáró futammá avanzsálódott, ami annyiban hasonlítható a kora tavaszi időponthoz, hogy a nappali hőmérséklet különbségek már ilyenkor is számottevőek.”

Reggel hűvös és nyirkos aszfaltra számíthatnak a párosok az erdőben, a nappali csúcs közelít a kellemes meleg irányába, estére pedig újra lehűl, ez a szombati hosszú éjszakai szakaszon fontos szerepet kaphat a gumitaktika szempontjából.


Balogh Jani: Folytatjuk az utunkat a már nem teljesen ismeretlen, de új autónkkal és további kilométereket kell gyűjteni. Mindig a megfelelő komfort, összhang és ritmus a legfontosabb és így lesz ez Egerben is. Jól akarjuk magunkat érezni, lépkedni kell előre a beállítások tekintetében a csapattal, a Hadik Rallye Team-mel és ezt egy jó eredménnyel társítani.

Még nincs hozzászlólás.

Legyen Tiéd az első.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük