Rigó Fotó

Ahol lencsevégre kerül minden, ami rally

Hazai verseny, ahol még bátrabban kell menni Hazai verseny, ahol még bátrabban kell menni
Nagyon várja a bajnokság harmadik futamát Velenczei Ádám, hiszen a nógrádi születésű versenyzőnek a salgótarjáni központú verseny és a hozzá tartozó pályák hazainak számítanak.... Hazai verseny, ahol még bátrabban kell menni

Nagyon várja a bajnokság harmadik futamát Velenczei Ádám, hiszen a nógrádi születésű versenyzőnek a salgótarjáni központú verseny és a hozzá tartozó pályák hazainak számítanak. Az előző futam hibáiból tanulva sokkal bátrabb versenyzést vár magától Ádám és Igor Bacigál is szeretne dobogón állni Salgótarjánban.

A Topp-Cars Rally Team a legújabb fejlesztésű SKODA Fabia Rally2 Evo versenyautót biztosítja a Gulf Racing Hungary párosa részére. Velenczei Ádám és Igor Bacigál azzal szeretné ezt meghálálni, hogy minél jobb helyezést ér el a harmadik bajnoki futamon. Ráadásul a Salgó Rally hazai versenynek számít a pilóta részére.

„Ezt a versenyt várom minden évben a legjobban!” – mondta a nógrádi születésű pilóta. „Nagyon motivál, hogy ilyen sok barátunk, ismerősünk lesz kint a futamon; olyanok is, akik a távolabbi versenyekre nem biztos, hogy ellátogatnak.”

A gyorsaságik nem ismeretlenek számukra. „A szakaszokból van olyan, amit jól ismerek, hiszen például tavaly tizedekre menő csatákat vívtunk Cereden és a Mátrakeresztesi szakaszon is. A mátrai gyorsasági különösen kedves számomra, télen sokat kijárunk oda hóautózni, amikor az útviszonyok is megengedik.”

Ahogy minden futam előtt, most is tudott tesztelni a csapat. „Jól sikerült a teszt, kipróbáltunk új dolgokat, amik mind tudtak gyorsítani.” – meséli Ádám a verseny előtti élményeket. „Az előző verseny nem úgy sikerült, ahogy elterveztük… Sokat gondolkoztunk rajta, szerencsére megvannak a válaszok a miértekre, ezeket ki tudjuk javítani és fel kell szívni magunkat, hogy el tudjuk érni a kitűzött céljainkat.”

„Biztos vagyok benne, hogy bátrabb autózás kell ahhoz, hogy odaérjünk az első háromba, hiszen ez egy nagyon szoros verseny lesz!” – összegezte Ádám az előttük álló hétvége céljait.

A verseny hivatalos honlapja: https://www.keletautosport.hu/ salgo-rally-2021

A csapat partnerei:
Betonútépítő, Euroaszfalt Kft., SIVA Group, Közmű Alagút, Forvett, STRAVIA, Tiszta Víz Üzletház, Confidenza, FLOW FUEL, LEAD DESIGN, S és K Nyomdatechnikai Kft., Gregor és Társai Nyomdaipari Kft., EFTECH, Ka-Ba Kft., Gulf Lubricants Hungary, Good Safety, Szirt BAU Kft., CARDEX, Green Grass, VPT Caravan, Fit Müsli, MIG 21, Tatai és Társa, GASZTRANSZ Kft., Vodafone, KUHN Rakodógép Kft., HRT Spedition

Kiadja: Dudás Endre, a Gulf Racing Hungary sajtófelelőse

Még nincs hozzászlólás.

Legyen Tiéd az első.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük