Rigó Fotó

Ahol lencsevégre kerül minden, ami rally

Jól érezték magukat Jól érezték magukat
Az abszolút nyolcadik helyen zárta a Szilveszter Rallye-t a Speed Technika párosa, a Lencse Zoltán – dr. Kovács Annamária duó, akik a hétvégén a... Jól érezték magukat

Az abszolút nyolcadik helyen zárta a Szilveszter Rallye-t a Speed Technika párosa, a Lencse Zoltán – dr. Kovács Annamária duó, akik a hétvégén a három új beállítást próbáltak ki.

Egy rövidke teszttel kezdődött a csapat 2019-es utolsó versenye, ahol már fejben a következő évre készültek. Az autó futóművét próbálták hangolni Zoli vezetési stílusához. 
„A hétvégén állítgattuk a kocsit és kerestük a legjobb beállítást, így minden körben más volt a setup. A verseny a buliról és a nézők szórakoztatásáról is szól, de ennek ellenére azért figyeltük a stoppert is. Tudjuk, hol vannak benne a másodpercek, és megígérem 2020-ban gyorsulni fogunk. A csapat nagyon jó volt, több partnerünk meglátogatott minket, és reméljük sok embernek csaltunk mosolyt az arcára. Mi nagyon jól éreztük magunkat. Köszönöm szépen a csapatomnak a megbízható autót, ami nagyon kellett, hogy az összes versenyen végig tudjunk menni” – árulta el Lencse Zoli a verseny után.

A verseny színvonalát két nemzetközi sztárvendég is növelte, az abszolút győzelmet megszerző WRC2-es bajnok Kalle Rovanperä és a második helyen célba érő ifjú cseh titán, Petr Semerád. 
„Nagyon örülök, hogy két ilyen világsztár látogatott el hozzánk, nagyszerű volt ellenük versenyezni. Ez egy plusz volt nekünk és az országnak is” – folytatta Zoli.

A csapat a folytatásban lemásolná a korábbi évét, és ha a hó helyzet is úgy akarja, újra részt vesznek az erdélyi „mini Svéd Rallye-n”.
„Az a terv, hogy 2020-at hóban kezdjük a Winter Rally Covasna versenyen. Tavaly másodikak lettünk, egy megforgás miatt csúsztunk le az első helyről. Ha lesz rendes hó, akkor mindenképpen ott leszünk a versenyen, de a latyakos utak annyira nem vonzanak” – tette hozzá Zoli.
Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Mirelit Mirsa Zrt., Well Done St. Moritz Termelő Kft., TMI Épületmenedzsment Kft., Balogh Szerviz-Trans Kft., Chevigen Kft., Proxima Elektro Kft., NK-Gép Kft., Silicon Computers Kft., GPsped Kft., Choko Kft., Fiscat Online Pénztárgép, Zeljenka Vállalkozás Szerszámkészítő és Fémalkatrész Gyártó Kft., Kereken-Oil Kft., SDS18, More than Sport GmbH., Ikan Kft., Prior Kft., White PSL Trans Kft., Alox Kft., KBT Dekor Hungary Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Twolex Kft., Pannon Led Kft., Bervent Hő – és Légtechnikai Kft., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Telor Elektromontage Kft., Papp-Gumi, Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Berger Stanc Kft., Wavecom Informatikai Kft., Gamma-Modul Kft., Kart Projects., Acélszerkezet-Technika Kft., REIMA AirConcept illatmarketing., Evocool.

Még nincs hozzászlólás.

Legyen Tiéd az első.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük