Rigó Fotó

Ahol lencsevégre kerül minden, ami rally

Lassan nem lehet leesni az útról… Lassan nem lehet leesni az útról…
Igaz a zempléni futamon nem ment túl sok kilométert a Kurtos Robi – Fridrik Gergő kettős, de mégis boldogok, hiszen a nézők visszajelzései alapján... Lassan nem lehet leesni az útról…

Igaz a zempléni futamon nem ment túl sok kilométert a Kurtos Robi – Fridrik Gergő kettős, de mégis boldogok, hiszen a nézők visszajelzései alapján megérte ott lenni.

Nem lehetett volna kicsit lassabban kezdeni?

– Kizárt…nem ismerem az a szót, hogy lassabban – viccelődik Robi. A Szuperspeciálon így is kobászoltam még kicsit. Aztán jött az éles móka és persze ismersz…várható volt, hogy onnan nyomjuk neki, mint süket a csengőt. Mondjuk ennek általában ára van, mi pedig megfizetünk érte. A terv úgy volt felvázolva, hogy majd az első gyorson megmutatjuk, hogy kell ezt az egészet csinálni…hát megmutattuk, hogy nem kell csinálni. Mondjuk ez így ebben a formában nem teljesen igaz, mert ott csak mentünk azért egy első időt, és egy abszolút hetediket, de elgurult a gyógyszer…és a köveken túl találtuk meg a susnyásban.

Mi történt veletek a „susnyás” előtt?

Semmi extra, csak kicsit oldalra bambultam és azonnal elmentünk gombászni. Hogy ez mit jelent? Túltoltam és leestünk az útról. Én voltam a hibás, ezen nincs mit szépíteni, de nem is akarom ezt megmagyarázni. Azt mondják, hogy lassan nem lehet leesni az útról, és ebben van igazság, mert mi mindig gyorsan esünk le – nevet Robi. Tanulság: előre nézz mindig, hiszen arra kell menni.

Hogy tetszett a Szuperspeciál?

– A Rabócsiring jó volt, csak nem mindig voltam képben, mert valaki erre integetett, valaki arra, de végül elrajtoltunk. A fényviszonyokkal nem voltam kibékülve, mert lehet, hogy a nézők klasszul látták a pályát, viszont én néha azt sem tudtam merre vagyok arccal. Ezzel az volt a gondom, hogy zavart a fény, és próbáltam kitalálni az ugrató után mikor kell elkanyarodni balra. Gergő meg is kérdezte, mit csinálok, de csak úszott a kocsi és kész. Meg fáradt is voltam, mint a kutya, de a vérünk azért hajt ilyenkor minket, semmi nem számít, csak hogy ott vagyunk és mehetünk.

De nincs rossz szájízetek?

– Dehogy, egyáltalán nincs. Azt gondolom szervezésileg a jó cél érdekében minden tőlünk telhetőt megtettünk. A visszajelzések alapján nyugodt szívvel mondhatom, hogy mind a versenyzők, mind a nézők részéről rengeteg pozitív értékelést kaptunk. Ezzel a tudattal, még az sem érdekel, hogy hamar kiestünk, hiszen ameddig mentünk, addig kiszolgáltuk a nézőket…és mi is szuperül éreztük magunkat, ezért nem számít, hogy kevés kilométer jutott nekünk. Persze, tudjuk így a bajnokság elúszni látszik, de mi mégsem szomorkodunk. Örülünk, hogy versenyezhettünk, és hogy megvalósult a Pálháza Rally, ami kicsit az én „gyerekem” is.

Partnereink:

East Motorsport Kft.; Fa-Forg-Tech Hungária Kft.; Katica Vendégház, Viadukt Mérnöki Kft.; Karádi Rendszerház Kft.; Rex Bau Kft.; Perla-X Kft.; Jancsika; DREXLER TRAFFIC Bt.; New Foam System Hungary Kft.; Szalontai és Fiai Magánszeszfőzde; Asap Hungária Kft.; A-G TRANS Kft.; Car-Szer 2000 Bt.; Zemplén Hard-Work Kft.; Vipo-Home Kft.;

Szöveg: Tiba Anita

Még nincs hozzászlólás.

Legyen Tiéd az első.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük