Rigó Fotó

Ahol lencsevégre kerül minden, ami rally

Minél több bajnoki pontot kell gyűjtenie Velenczeiéknek Minél több bajnoki pontot kell gyűjtenie Velenczeiéknek
Az első futamukon az utolsó szakaszon beestek, így minuszolással kezdték a szezont a Gulf Racing Hungary versenyzői. Velenczei Ádámnak és újdonsült navigátorának, Igor Bacigálnak... Minél több bajnoki pontot kell gyűjtenie Velenczeiéknek

Az első futamukon az utolsó szakaszon beestek, így minuszolással kezdték a szezont a Gulf Racing Hungary versenyzői. Velenczei Ádámnak és újdonsült navigátorának, Igor Bacigálnak nem lehet más célja, mintsem minél több pontot szerezve fejezzék be az Ózd-Eger Rally-t. A versenyre már nézők is kilátogathatnak!

Velenczei Ádám és Igor Bacigál az első versenyen az utolsó szakaszon még próbáltak pontokat rabolni, de tetőre rakták a Fabia Rally2 Evo versenyautót. A Gulf Racing Hungary versenyzőpárosa az első tesztkilométereken megnyugodott, hiszen a múltkori esés nem maradt meg egyikőjükben sem és az autót is tökéletesen felkészítette a csapat.

„A dobálós aszfaltokra már meg voltak a beállításaink, így most arra fókuszáltunk a futam előtti teszten, hogy a tempós, jó minőségű pályákon is biztonságosan és gyorsan tudjunk menni a legújabb fejlesztésű Skodával. Most is tökéletes munkát végzett a Topp-Cars Rally Team, úgy jöttünk el a tesztről, hogy készen vagyunk…” – mondta elégedetten Velenczei Ádám a második bajnoki futamra készülve.

„Nehéz hétvége vár ránk, hiszen kiszámíthatatlan lesz az időjárás.” – folytatta Ádám. „Ráadásul a vasárnapi szakaszok messzebb lesznek az ózdi szerviztől, így még nehezebb lesz kitalálni, hogy milyen körülmények várnak ránk majd egy órával később Eger környékén… Meghatározó tényező lesz ez a futamon. Reméljük most is sikerül majd jó döntéseket hozni…”

„Szeretnénk gyorsan menni, pontokat kell szereznünk, hogy ne húzzanak el a többiek!” – vonta meg a tömör összegzést a célokkal kapcsolatban a pilóta. „Szeretem ezeket a pályákat, tavaly is az első helyért harcoltunk ezeken a szakaszokon. Természetesen nem tudjuk, hogy mennyire sikerül jól feldolgoznia a mezőny VB-s csapatainak ezeket a pályákat, meglátjuk, hogy a pályaismeretünk mennyire lesz elég velük szemben. Talán ezen a versenyen lehet a legnagyobb esélyünk legyőzni őket, de ez vasárnap délutánra ki fog derülni…”

160 versenykilométer vár az Ózd-Eger Rally nevezőire a hétvégén. A program csütörtökön kezdődik a pályabejárásokkal, péntek délután az ózdi salakpályán egy prológgal veszi kezdetét az éles program, bár ennek a szakasznak az eredménye nem számít bele az értékelésbe. A szerviz végig Ózdon végzi majd a dolgát, szombaton Ózd környékén, vasárnap az egri szakaszokon versenyeznek majd a párosok.

A verseny hivatalos honlapja: https://www.keletautosport.hu/ozd-eger-2021/

A csapat partnerei:
Betonútépítő, Euroaszfalt Kft., SIVA Group, Közmű Alagút, Forvett, STRAVIA, Tiszta Víz Üzletház, Confidenza, FLOW FUEL, LEAD DESIGN, S és K Nyomdatechnikai Kft., Gregor és Társai Nyomdaipari Kft., EFTECH, Ka-Ba Kft., Gulf Lubricants Hungary, Good Safety, Szirt BAU Kft., CARDEX, Green Grass, VPT Caravan, Fit Müsli, MIG 21, Tatai és Társa, GASZTRANSZ Kft., Vodafone, KUHN Rakodógép Kft., HRT Spedition

Kiadja: Dudás Endre, a Gulf Racing Hungary sajtófelelőse

Még nincs hozzászlólás.

Legyen Tiéd az első.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük