Rigó Fotó

Ahol lencsevégre kerül minden, ami rally

Nehéz versenyre készülnek Nehéz versenyre készülnek
A biztonságos célba érést tűzte ki céljául a 2020-as Nyíregyháza Rally-ra a Speed Technika Hondás párosa, a Neukirchner András – Németh 16V Péter duó.... Nehéz versenyre készülnek

A biztonságos célba érést tűzte ki céljául a 2020-as Nyíregyháza Rally-ra a Speed Technika Hondás párosa, a Neukirchner András – Németh 16V Péter duó. A versenyzők az elmúlt két évben nem indultak a futamon, ezért kevés pályaismerettel érkeznek hazánk Európa Bajnoki versenyére.

András utoljára 2009-ben indult az egyik pályán, így a kétszeri pályabejárás alkalmával tökéletes itinert kell készíteniük.

„A fónyi pályán már indultam korábban, a többi teljesen ismeretlen számomra. Nagyon leköt az üzleti élet, ezért még belső felvételekből sem tudtam készülni. Nagyon jó navigátorom van, akinek nagyon nagy szerepe lesz a hétvégén, hiszen maximum kétszer mehetünk a pályákon, de azt gondolom, Peti kirázza a kisujjából” – mondta Neukirchner András.

A vértesi verseny óta gurultak párat a SopiaNET Rally az InterCars kupáért elnevezésű Rallye3-as versenyen. Az autójuk elkészült és várják a versenyt, ahol egy jó eredménnyel akár az összetett P13 második helyére és az ORC 2WD harmadik helyére is felléphetnek.

„A geresdlaki Rallye3-as versenyen készültünk a Nyíregyháza Rally-ra. A fokozat kijelzős problémát a csapat kijavította és az autó felkészítve várja a pénteki nyíregyházi startot. Nagy elvárásaim nincsenek, hideg lesz, az esti szakaszok nyálkásak és ködösek lesznek, és a Honda nem a legbarátságosabb ilyen körülmények mellett. A tapadás egy nagyon fontos tényező lesz. Figyelni fogjuk az időket, ha lőtávolban vagyunk, mindenképpen megpróbáljuk az első egy – két hely valamelyikét megszerezni” – tette hozzá András.

A 2020-as Nyíregyháza Rally pénteken a Rabócsi Ringen kezdődik és az ORB – ORC párosainak szombaton véget is ér.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Mirelit Mirsa Zrt., Well Done St. Moritz Termelő Kft., TMI Épületmenedzsment Kft., IEJ Zrt., Balogh Szerviz-Trans Kft., E&O Transz Kft., NK-Gép Kft., Ak Steel Kft., Choko Kft., Fiscat Online Pénztárgép, Kereken-Oil Kft., Ikan Kft., Lubricants Hungary Kft., Prior Kft., Alox Kft., KBT Dekor Hungary Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Bios Kft., Twolex Kft., Centrum Oil Kft., Festék szertár Kft., Festék Mester Kft., Centrum logisztika Kft., Pannon Led Kft., Bervent Hő – és Légtechnikai Kft., Arrabona Konstrukt Kft., Abacus-Audit Kft., Sprintcamion Zrt., Limerence-Trust Kft., Ecovictum Kft., Maschinenring Magyarország Kft., Onyx Solutions Kft., TT Gumiabroncs Bt., Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Telor Elektromontage Kft., Papp-Gumi, Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Berger Stanc Kft., Dr. Kam

Még nincs hozzászlólás.

Legyen Tiéd az első.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük