Rigó Fotó

Ahol lencsevégre kerül minden, ami rally

Örömautózást terveznek Miskolcon Örömautózást terveznek Miskolcon
A célba érést tűzte ki a 26. Hell Miskolc Rallye-ra a Gulf Racing Hungary párosa, a Strider Zoltán – Apkó András duó. Ez a... Örömautózást terveznek Miskolcon

A célba érést tűzte ki a 26. Hell Miskolc Rallye-ra a Gulf Racing Hungary párosa, a Strider Zoltán – Apkó András duó. Ez a versenyzőknek a korábbi években ez egyszer sem sikerült, Miskolc mumus számukra.

A verseny előtti szerdára terveznek egy tesztet, ahol a szeretnének visszarázódni a versenyzésbe. Sikerült egy olyan pályát találniuk, ami nagyon hasonlít az egyik miskolci helyszínre.

„Az egész csapat ott lesz a szerdai teszten és már nagyon várjuk, hogy újra versenyautóba üljünk” – kezdte a beszélgetést Strider Zoltán, majd hozzátette. „Az elmúlt években nem sok jó jutott nekünk Miskolcon, mindig közbejött valami és sosem láttuk meg a célt. Azt szeretnénk, ha a verseny után javulna a statisztikánk.”

A pályákat ismerik, valamilyen formában mindegyiken mentek korábban. Zoli a prológot összkerekes autóval nagyon szerette.

„A népkerti salakpályát szeretem, bár egy elsőkerekes kocsival biztosan más lesz rajta menni, de így is várom. Annak ellenére, hogy nem indulhatunk a Peugeot Kupában az olaj szponzor miatt, szeretnénk felvenni velük a versenyt, ahogy a Fordokat is jól lenni csipkedni. Kicsit nehéz helyzetben vagyunk emiatt, hiszen nekünk csak az RC4-es kategória, amiben teremhet babér. Ezek tudatában örömautózós évet terveztünk magunknak” – tette hozzá Strider Zoltán.

A Salgó Rallye megmutatta, hogy a csapatnak van keresnivalója a mezőnyben, hiszen Velenczei Ádámék akár a győzelemért is küzdhetnek és Szilágyi Patrikék is az ORC elejében a Mitsubishik mögött autóznak.

„Nagyon bízom benne, hogy Ádámék kocsija elkészül, amit a hétvégén a Rajd Rzeszowski-n felborítottak. Profi csapat biztosítja az autót, biztosan sikerül összerakniuk. Örülnék, ha a srácok felvennék a versenyt az első helyért. Patrikéknak a Salgón nagyon állt a zászló. Remélem, hogy elkerülik őket a technikai problémák és megvillantják tudásukat” – zárta a beszélgetést Zoli.

A csapat partnerei: Betonútépítő, SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, Tiszta Víz Üzletház, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Ka-Ba Kft., Honor Trans-Sped kft., Pápai Beton Kft. FLOW FUEL, Schönherz Informatikai Stúdió, Láng, BM Komp, Wimmer Trans, Hardy Working Tools, Dr. Rettig Richárd, FERRO-PRESS Kft., Signal Print Kft., GPR & Partners Kft., Consult Team Kft., MM Infinity Kft., Infodots Kft.

Még nincs hozzászlólás.

Legyen Tiéd az első.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük