Rigó Fotó

Ahol lencsevégre kerül minden, ami rally

Irány az egri lobogós pályákra… Irány az egri lobogós pályákra…
Igaz nem volt tervben Jánosa Ákosnak és Rubóczky Attilának az egri futamon való szereplés, de mégis úgy döntöttek rajthoz állnak, és ha a szerencse... Irány az egri lobogós pályákra…

Igaz nem volt tervben Jánosa Ákosnak és Rubóczky Attilának az egri futamon való szereplés, de mégis úgy döntöttek rajthoz állnak, és ha a szerencse is melléjük szegődik, akkor ott lesznek az első ötben.

„A Pétervásári elág-Sirok gyorssal fogunk kezdeni, ami egy elég jó pálya…és hosszú is, itt megyünk egyet világosban és egyet sötétben, kíváncsi vagyok milyen lesz. A Szarvaskő-Egerbocs szakaszból a végét szeretem, ahol rossz a minősége, de ez elég rövid amúgy is. Bátor-Pétervásári elágon pedig még régen a BMW-vel mentem, nem most volt… meglátjuk mit tudunk kihozni belőle, és marad a végére a Sirok-Egerbakta visszafele. Összességében az egri pályákat nem nekem találták ki, mert a rosszabb minőségű, dobálós szakaszokat kultiválom, de itt is megpróbálunk jól szerepelni és gyorsan menni. Most kicsit engedékenyebb leszek magamhoz, mivel nem nekem kitalált pályák az egriek, így most elég, ha az első ötben benne leszünk, de ha becsúszunk a háromba, akkor sem fogunk duzzogni” – mondta Ákos viccesen.

„Vegyes érzésekkel várom a hétvégi futamot, de bízunk a legjobbakban. Az esti gyorsokkal nem szokott gondunk lenni, és ugye most egy hosszú szakaszon próbálunk majd visszarázódni az autóversenyzésbe. Nem a verseny viszontagságai viselnek meg, hanem a későn fekvés és korán kelés – ecseteli Attila mosolyogva. Naaa de örüljünk, hogy még van lehetőség indulni, ki tudja mit hoz megint a jövő, ezért megpróbáljuk élvezni az egri szakaszokat. Bár nem lesz egyszerű, hiszen egyikünk számára sem top pályák, de annál izgalmasabb lesz, hogy meg kell ugrani ezt a sztorit is. Aztán hátha mégiscsak mehetünk olyanon… akár idén, ami nekem/nekünk fekszik…egynyomsávos…erdőben…fák között, ami technikás és improvizálni kell” – nyilatkozta Rubó.

Reklámpartnereink:

Ali-Transport Kft. – Áruszállítás; Asonáj 2003 Kft. Munka, – Tűz, – Környezet, – Védelmi Kft.; Berti-Klaus Kft. – Közúti áruszállítás; ConTruck Kft. – Tengeri konténerszállítás; CSMBT. Kft. – Fémmegmunkálás; HK Trans Kft. – Ömlesztett áruszállítás; HSC Motor Kft. – Mezőgazdasági Gépek; MaRo CAD Kft. – Egyedi kiállítási standok kivitelezője; Nivó Fitt Kft. – M. n. s. egyéb kiegészítő üzleti szolgáltatás; Sikoplast Recycling Kft. – M.n.s. egyéb speciális gép gyártása; Simon Zoltán e.v. – Áruszállítás; Tétény-Ker Kft. – Épületgépészet; Triskelion Group Kft. – Autóalkatrész Kereskedelem; Luxor-Szinter Kft. – Fémfelület-kezelés; Kamiker Kft. – Nyomda;

Szöveg: Tiba Anita

Fotó: MGR Images

Még nincs hozzászlólás.

Legyen Tiéd az első.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük