Rigó Fotó

Ahol lencsevégre kerül minden, ami rally

Vezető helyről estek ki Vezető helyről estek ki
A 13-as kategória vezető helyéről esett ki a 2020-as Eger Rallyn a Speed Technika Hondás párosa, a Neukirchner András – Németh 16V Péter. A... Vezető helyről estek ki

A 13-as kategória vezető helyéről esett ki a 2020-as Eger Rallyn a Speed Technika Hondás párosa, a Neukirchner András – Németh 16V Péter.

A srácok az első két szakaszon jól autóztak, mindkétszer megnyerték a kategóriájukat.

„Az első szakasz elején biztonságit mentünk, nem ismertem még a gumit 100%-osan, majd amikor beértünk Egerbaktára onnantól elkezdtem élvezni, a felhordásokon egész jól mentünk. A második hosszú szakaszra, amit már teljesen sötétben autóztunk tudtunk 22 másodpercet javítani, úgy hogy a gyors végére elmelegedett a fékünk– kezdte a beszélgetést Neukirchner András, majd hozzátette. „Ekkor a kategóriát már 36 másodperccel vezettük, ám ORC 2WD-ben hasonló idő lemaradásunk volt.”

Volt egy apró problémájuk, az egyik féltengely gumiharang szakad szét. A szervizes fiúk indították a stoppert és mindössze négy percükbe telt kicserélniük. Az volt a terv, hogy megjavítják és vasárnap visszateszik a kocsiba.

„Az esti szervizben átvizsgálás közben derült ki, hogy elszakadt egy féltengely gumiharang. Ekkor kicserélték a féltengelyt arra, ami a buszban volt. Amikor berakták kiderült, hogy ez a rövidebb verzió, amit ki kell hézagolni alátéttel” – tette hozzá András.

A tartalék alkatrész nem bírta sokáig, vasárnap reggel tönkrement, amiért Andráséknak ki kellett állni a versenyből.

„Sajnos a vasárnap reggeli első gyorsasági szakaszán az első jobbos kanyarban szétcsúszott az este kicserélt féltengely. Szilágyi Tomi mérges volt magára, hogy nem cserélték ki vissza a régire a reggeli szervizben, de egyáltalán nem kellene ezért hibáztatnia magát. Jó úton járunk az autóval, nagyon élvezetes vele menni” – zárta a beszélgetést Neukirchner András.

Folytatásban a csapat a bajnokság következő versenyére a vértes Rallyra látogat majd el.

Köszönjük Partnereinknek: Jégszilánk Kft., Mirelit Mirsa Zrt., Well Done St. Moritz Termelő Kft., TMI Épületmenedzsment Kft., IEJ Zrt., Balogh Szerviz-Trans Kft., Chevigen Kft., NK-Gép Kft., Ak Steel Kft., Choko Kft., Fiscat Online Pénztárgép, Kereken-Oil Kft., Ikan Kft., Prior Kft., Alox Kft., KBT Dekor Hungary Kft., PSL Hungary Kft., Röplap Bt., Bios Kft., Twolex Kft., Centrum Oil Kft., Festék szertár Kft., Festék Mester Kft., Centrum logisztika Kft., Pannon Led Kft., Bervent Hő – és Légtechnikai Kft., Arrabona Konstrukt Kft., Abacus-Audit Kft., S. O. S. Cargo Kft., Sprintcamion Zrt., Limerence-Trust Kft., Ecovictum Kft., Maschinenring Magyarország Kft., Onyx Solutions Kft., TT Gumiabroncs Bt.,  Selmeczi és Társa Mérnöki Kft., Telor Elektromontage Kft., Papp-Gumi, Teherati 2006 Kft., RodeoMAX Internet Szolgáltató, Berger Stanc Kft., Dr. Kam

Még nincs hozzászlólás.

Legyen Tiéd az első.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük