Rigó Fotó

Ahol lencsevégre kerül minden, ami rally

<strong>Visszatér a BMW-s fenegyerek</strong> <strong></strong> <strong>Visszatér a BMW-s fenegyerek</strong> <strong></strong>
Pontosan egy évvel ezelőtt történt balesete után visszatér a rally körforgásába a Gulf Racing Hungary versenyzőpárosa a Szilágyi Patrik – Érsek Krisztián duó. Patrik... <strong>Visszatér a BMW-s fenegyerek</strong> <strong></strong>

Pontosan egy évvel ezelőtt történt balesete után visszatér a rally körforgásába a Gulf Racing Hungary versenyzőpárosa a Szilágyi Patrik – Érsek Krisztián duó.

Patrik tavaly ugyan szerencsét próbált navigátorként is a Rally1-ben, de közben építgette autóját, ami mostanra készült el.

„Sok mindent tudunk már az autóról, de úgy is menetközében jöhetnek elő a dolgok. Futó percre leszünk kész vele, ezért nekünk a teszt a verseny lesz. Sokkal erősebb lett, mint az elődje és alapvetően ez egy jó kocsi, bizakodóak vagyunk ebben a tekintetben” – kezdte a beszélgetést Szilágyi Patrik. „Nyolcan vagyunk a Dunakanyar Rally ORC 2WD+ mezőnyében, ami jónak mondható. Volt korábban erősebb mezőny, de ez sem leírandó, hiszen a srácok az elmúlt egy évben sokat mentek, míg én egyáltalán nem. Szőllősi Roland jól megy, de vele korábban nem igazán csatáztunk, így nem tudom felmérni mire is lehetünk képesek.”

Patrik korábban nem versenyzett Vác környékén, ezért a pályaismerete maximum az internetről származhat.

„Napok óta bújom a videó megosztókat, ahol korábbi Vác Rally belsőket nézek. Nem fogunk neki ugrani a versenynek, az autó tesztelése és beállítása a fő célunk. Természetesen szeretnénk célba érni és a jó eredmények elől sem zárkózunk el, de fel kell nőnünk az autóhoz és vissza kell hoznunk a feelinget, hiszen már egy éve nem versenyeztünk” – tette hozzá Szilágyi Patrik.

A 2022-es Dunakanyar Rally szombaton négy gyorsaságival kezdődik, majd vasárnap további  nyolc szakasz vár a mezőnyre.

A csapat partnerei: Betonútépítő, SIVA Group, Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Forvett, Confidenza, Tiszta Víz Üzletház, LEAD DESIGN, Szirt BAU Kft., EFTECH, Ka-Ba Kft., Honor Trans-Sped kft., Pápai Beton Kft. FLOW FUEL, Schönherz Informatikai Stúdió, Láng, BM Komp, Wimmer Trans, Hardy Working Tools, MM Infinity Kft., Infodots Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet, Elastica Bt.

Még nincs hozzászlólás.

Legyen Tiéd az első.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük